Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen

Thorkild arrangerede en meget spændende vinaften for os med spanske Ignacio Camarena, som ejer vinhuset Pago del Vacario, som præsenterede nogle af sine flotte vine for os. Ignacio Camarena er tydeligvis en af de nye fremadstormende vinmagere som finder nye veje, laver nye kombinationer, som sætter kunderne i højsædet fremfor at lade traditioner bestemme.


Og resultatet var sandelig heller ikke udeblevet. Det var alle nogle usædvanlige vine helt på toppen, med flere overraskelser lagt ind. Blandt andet en Rosé vin som var fuldstændig anderledes end alle andre Rosévine - ihvertfald dem som samtlige ved webmasters bord havde smagt tidligere. Et meget spændende bekendtskab. Så var der også brugen af Shiraz sammen med Tempranilo som udgjorde et spændende karakterfyldt og anderledes produkt.


Endelig var der en desertvin, eller sød rødvin om man vil, som i den grad var bemærkelsesværdig.


I det hele taget var det en udbytterig aften for enhver vinelsker, og vores "vinbonde" fortalte yderst detalieret og interessant om sine spændende produkter, vækstbetingelser og tanker bag blandingerne.


Thorkilds vin havde lavet spændende TAPAS til os, så der manglede absolut ikke noget. En rigtig vellykket aften må man sige. Tak til Thorkild og hans leverandør for at tage så godt i mod os.
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!