Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen
Sæsonafslutningen var en torsdag i år mod sædvanligvis fredag. Heldigvis kunne jeg ikke spore nogen tilbageholdenhed i hverken deltagerantal (24) eller entusiasme.

Finn (vores nye formand) stod for arrangementet, og han udfordrede os lidt på traditionerne. Vi skulle starte med appetizers stående og minglende (dvs vi skulle gå rundt og snakke med hinanden). Finn, det skal vi øve os på! De fleste af os faldt tilbage i trygheden ved at snuppe et par kanapeer og så gå hen og sætte os ved vores bord igen. Ups... men lad os prøve igen, det var en super-idé!

Vi fik tapas fra Beck Menu&Event i Kolding, meget, meget lækkert. Jeg talte 12 ting på min tallerken foruden de stående kanapeer. Det er smart, synes jeg, for så er der helt sikkert noget, man kan lide; også selvom man måske er en lille bitte smule kræsen. Vinene var italienske, 2 hvide og 4 røde. Da det nu var sæsonafslutning, blev de alle sat på bordene på én gang, så der var fri leg med at kombinere til de forskellige mad-elementer. Vi havde fået beskrivelser af vinene tilsendt pr mail på forhånd, men jeg må indrømme, at det havde jeg komplet overset. Så jeg manglede en præsentation, måske bare en lille kort en.

En anden ny idé fra Finns side var aftenens afslutning: Tiloversblevne hele flasker blev solgt på auktion. Det var sjovt!

Alt i alt en rigtig god aften, som får én til at glæde sig til næste sæson.

Varme sommerhilsner
Mette Henriksen
 
 
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!