Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen
Det er 3. gang vi stifter bekendtskab med Flassan fra Ribe. 1. gang for nogle år siden, hvor de kom og fortalte om deres vine fra Ventoux/Provence området. Det var dengang en stor succes som medlemmerne var meget begejstrede for. Så købte vi vin fra dem til julesmagningen i 2012 - det var dengang jeres ærbødige webmaster serverede is med peber og whisky... - og de vine vakte også glæde.
Nu har vi så haft dem igen - still going strong må man sige. Og "terroir'et" er blevet udvidet - nu også med bl. a. Bourgogne. Det var Charlotte alene denne gang, men hun havde selskabet i sin hule hånd med inspirerende fortællinger fra ture i Frankrig, fra møder med vinbønderne og om vinene generelt. Hun udfordrede også vores evner til at genkende dufte og smage fra vinene, det var altsammen yderst spændende. De medbragte brød og tapas var delikate, og vinene var virkelig gode. Webmaster hørte ikke så meget som bare én forbeholden bemærkning om nogen af vinene - og heller ikke om priserne på dem forøvrigt. Det var igen-igen en stor succes. I modsætning til vores håndbold landshold der tabte en vigtig kamp denne aften. Så de der havde valgt håndbolden frem for vinen gik virkelig glip af noget denne aften :-)
Se billederne herunder. Og se mere på http://www.flassan-vin.dk/ hvor du bl. a. kan se priserne på de vine vi nød (det gjorde vi virkelig)
 
 
 
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!