Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen
Finn bød velkommen til smagningen - Fremtidens Vine.
Jimmi Korsholm er uddannet Sommelier og i 2015 startede han KorsholmVIN i forældrenes garage, med import af koldklima vine.
Smagningen startede med ”bobler” fra det sydøstlige England de lune Golfstrømme gør det muligt at producere gode vine, denne mousserende vin sælger han blandt andet til Falsled Kro.
2. Vin var en Chardonnay fra Østrig, en biodynamisk produceret vin.
3. Vin var en Riesling Reserve fra Canada, syrlig med en let duft af petroleum, men med 11,5% ikke brændbar;-) Smagen er god og det er hans bedst sælgende hvidvin.
4. Vin var en Rosé fra Nørre Alslev på Falster. Produktionen er ikke stor men smagen er god og prisen er lav. Denne sommer komme ikke til at give mange flasker vin.
5. Vin en rød Spätburgunder fra Pfalz i Tyskland (en tysk Pinot Noir) enrigtig god vin til under 100 kr.
6. Vin en rød Pinot Noir fra Burgenland i Østrig, en natur vin, ufiltreret, helt uden tilsætningsstoffer, duften er ubeskrivelig dårlig, men smagen er rigtig god;-)
7. Vin, en Spansk rødvin fra området syd for Madrid, igen uden tilsætningsstoffer. Efter to Pinot Noir, er der smag for alle penge.
Aftens sidste vin, var en dessertvin fra Canada en ”Riesling Icewine#, den er presset at frosne druer så vandet holdes tilbage og man får en koncentreret vin. Den er meget sød med et stort indehold af restsukker. Vi havde alle en rigtig god aften og Jimmi Korsholm var god til at fortælle om vin, områder og hvad han har oplevet siden opstarten af Korsholm VIN.
 
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!