Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen
Da webmaster var optrædende på slap line sammen med Flemming denne aften, har Mette Henriksen påtaget sig opgaven at beskrive aftenen:
Hygge og samvær omkring vin
Sikke en hyggelig aften i Vejen Vinklub - igen. Emnet var Pinot Noir. Lidt nørdet skulle vi smage 7 forskellige vine fra 7 forskellige lande, alle lavet på Pinot Noir rødvinsdruen. Men nu er Vejen Vinklub jo ikke for nørder, så vi gik frisk til den. 

De to "drenge", Flemming og Carl, havde denne gang påtaget sig at finde og præsentere vinene for os andre. Et godt makkerpar, viste det sig, med en god kombination af afslappet humor og indgående kendskab til vinene. Carl er manden med den ekstraordinære smagssans, og det var interessant at høre, hvad han ville servere til en given vin. F.eks. smagte vi en lidt skarp rødvin, som Carl erklærede ville være perfekt til pizza. Og så smagte den allerede bedre, ene og alene ved forstillingens kraft. Sjovt!

Vi sad fordelt ved 3 runde borde. Selvom vi aldrig sidder ved de samme (jeg gør i hvert fald ikke), går snakken lystigt. Vi troede, at vi som sædvanligt ville få vinene præsenteret i "rigtig" rækkefølge, d.v.s. den billigste først, den dyreste sidst. Så vores gæt på priserne tog udgangspunkt i dette. Men de snød os, gjorde Flemming og Carl! De havde lavet et finurligt miks. Og så er det jo dejligt, når det viser sig, at ens favorit ikke var den dyreste. At vi bordet rundt ikke havde samme favorit viser igen, at vi ikke er nørder (læs: vi har ikke forstand på det), og at vin er en smagssag. Det giver gode snakke, som man aldrig bliver færdig med.

Glade vinhilsner - Mette
 
 
 
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!