Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemsskabBestyrelsen
Fantastisk juleafslutning med stor opbakning.

Da webmaster også var tovholder på dette ararngement blev det desværre lidt småt med fotos. Så listen med vinene kan downloades her: Vine til julearrangementet

Retterne der blev serveret fik jeg dog fotograferet. Først Sous Vide tilberedt Andebryst, porcheret under vacum i 8 timer ved 60 grader. Det var meget mørt, og stadig rosa. Hertil rødkålssalat med apelsinvinagrette og mango-gel.

Herefter var det tid til den hemmligholdte dessert. Vi havde ret. Den var der ikke nogen der havde smagt før, og det afstedkom megen moro. Det var en "herre-desert" som de fleste af damerne også kunne nyde. Den består af vaniljeis overhældt med whisky og herefter friskkværnet sort peber!!!!! Ja - det lyder ret åndsvagt, men det smager altså temmelig godt, og man er 100% sikker på at en sådan dessert vækker opmærksomhed.
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!