Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen
Gastronomisk arrangement på Royal Oak, golfklubbens restaurant, ved Jels.

En fin aften blev det, med lækre retter, og god vin til.
Vi startede med Rimmet hellefisk, og dertil en Østrigsk Grüner Veltliner - så var niveauet lagt.




Herefter fulgte en terrine med kylling, fint anrettet med flamberede figner. En tør Sherry Amontillado serveredes dertil.








Vores restaurantchef, Bjørn, var en god formidler af fortællingen bag såvel maden som vinen.


Så oprandt tiden til bøffen - en veltilberedt Tournedos med lækker glaze og svampe. Der blev serveret en behagelig sydfransk rødvin til.




Ost måtte der også til, og her var vi blevet opfordret til at gemme lidt af hver vin i glassene for at sammenligne smagsintrykkene. En Spansk Mancego, en Hollandsk Gouda samt en italiensk Gorgonzola.






Desert til den søde tand, Gateau Marcel med tilbehør. Og dertil en fransk sød vin med noter af cognac.





Nedenfor findes yderligere oplysninger om vinene, og det fremgår hvorfra de kommer, og interesserede kan selv søge yderligere information









Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!