Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemsskabBestyrelsen
Vinskolen: Sovs og vin. Tema om at sætte den rette vin til maden, som ofte er bestemt af sovsen.
En rigtig fin aften som vi i bestyrelsen vil kalde en stor succes. Vi serverede små bakker med de forskellige sovse, med flutes til. Hertil kunne de fremmødte så smage de forskellige vine som var sat frit frem på bordene. Som en ekstra bonus serverede vi først en mousserende vin, og for at følge bonussen op blev der hertil serveret hummersuppe. Der var bred enighed om at hummersuppe og tør mousserende vin går mere end godt sammen.

I det hele taget er det vores indtryk at aftenen var en øjenåbner for de fleste deltagere, som livligt kommenterede hvilke sovse der gik godt til hvilke vine.

·         Hakkebøf sovs

·         Persillesovs

·         Vildtsauce

·         Blåskimmelsauce

·         Rødvinssauce

·         Bearnaise sauce

·                                        Bordeaux

·                                        Australsk shiraz

·                                        Syditaliensk vin

·                                        Pinot Noir

·                                        Lanquedoc

·                                        Sydafrikansk


Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!