Om KlubbenSæsonprogramVinsmagningerMedlem til MedlemMedlemskabBestyrelsen
 
Generalforsamling og smagning af tyske vine. Generalforsamlingen var hurtigt overstået, vores øvede dirigent Peer ledede generalforsamlingen i vanlig suveræne stil, alle der havde noget på hjerte blev hørt, uden at vi dvælede ved unødige detaljer. Det var super, for både jeres ærbødige webmaster og min medskyldige i aftenens smagning var utålmodige efter at komme igang. Forhistorien er, at vi - for maaange år siden havde en tysk smagning med ekstern foredragsholder, som langtfra var nogen stor succes. I bestyrelsen har vi hele tiden ment at det var fordi de vine vi fik at smage var billige "over grænsen" vine, hvor det jo er de mere jævnt dagligdags sager man præsenteres for.

Langt om længe havde bestyrelsen så fået taget mod nok til sig til at vi turde gentage temaet, ud fra devisen om at det måtte kunne gøres bedre.

Så vi påtog os opgaven, Flemming og jeg. Vi fandt frem til et vinimportfirma, Barrique.dk, som importerede nogle vine fra en ung tysk vinmager med navn Klumpp. Vi kontaktede Søren fra Barrique, og han ville gerne levere nogle gode vone til vores smagning. Deriblandt denne https://barrique.dk/shop/9-roedvin/237-klumpp-cuvee-no1-2015/

Flemming og jeg besluttede at vi ikke ville stå på selve den store aften og ikke vide hvad vi ville blive udsat for, så vi holdt en lille forpremiere et par dage i forvejen - Flemming har værktøj så vi kunne "smugsmage" med 2 - 3 cl. af hver uden at vinenes kvalitet ville blive påvirket. Så vi havde en hyggelig smageaften, og efterhånden som aftenen skred frem blev vi mere og mere begejstrede for disse vine.Specielt dere Spätburgunder - Pinot Noir - var vi meget begejstrede for, men også de 2 hvide og den røde der er linket til ovenfor, var yderst behagelige bekendtskaber. Ja, det var den sidste røde også, men her er prisen så høj at den bliver knapt så interessant.

Jeg havde taget en opskrift på indbagt Pighvarre med, og den var der flere som gerne ville have - jeg har lagt linket til den neden under billederne, ovenover bannerreklamerne.
 
OPSKRIFT på Pighvarre med Beurre Blanc
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Støt vore annoncører når du handler - de støtter os!